Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Dalsjöfors GoIF Seniorlag Damer - Toarpsalliansen

Följ

Seniorlag Damer - Toarpsalliansen

Följ oss för uppdateringar
Följ
Dalsjöfors GoIF
Fotboll
Seniorlag Damer - Toarpsalliansen
F16 DM, 2017

Match

Mariedals IK

2 - 0
Kransmossens IP, Konstgräs 2
21 april 2017
19:00

Toarpsalliansen

Referat

Referat: Mariedals IK - Toarpsalliansen

F16-DM Mariedal-Toarpsalliansen 2-0 (0-0)
Tyvärr så gör vi F14 sällskap och åker ur DM redan i första matchen ??.
En ordentlig medvind i första, och motvind i andra, gjorde det svårspelat och chansartat, men det är ju lika för båda lagen.
Mariedal börjar bäst och skapar någon farlighet men efter hand tar vi över, delvis med vindens hjälp. Vi skapar en del lägen men är lite obeslutsamma och lyckas inte få dit någon boll.
I halvtid känns matchen fortfarande helt öppen.
Även i andra börjar Mariedal bäst, nu också med vindens hjälp. Efter ca 5 min tar dom också ledningen efter ett skott som seglar in strax under ribban. Först nu känns det som vi tänder till ordentligt. Vi vaskar också fram tillräckligt med chanser för att kunna kvittera, men idag vill det sig inte.
Med 10 min kvar går vi ned på trebacks-linje för att öka trycket. Tyvärr tappar vi lite fokus när Elin skadar sig i handen och tvingas gå av. I slutminuterna gör också Mariedal 2-0.
Vi önskar Mariedal lycka till i forsättningen och vi får fortsätta att gissa hur det känns att gå vidare i DM.. Dessutom fortsätter vi att jobba med passnings-/mottagningskvalitet, rörelse med/utan boll samt avslut.